GEZOCHT: HORECA MUZIEK TALENT

Zing jij de sterren van de hemel onder de douche, in de kroeg of tijdens het afwassen? Sta je elke zondagmiddag in je garage met een band? Of hoef je niet per se op de voorgrond maar produceer je heerlijke chill-out muziek ideaal voor op het strand en in restaurants?

 

khn player.jpg

Dit is je kans!

Jouw muziek in bars, restaurants en hotels door heel Nederland.

 

Achtergrond

Tribe of Noise is samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een aantal jaar geleden begonnen met een eigen muziekdienst voor horeca-ondernemers: KHN Muziek

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Zij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers.

Het is dus niet moeilijk voor te stellen dat we samen tot de conclusie kwamen om nog niet ontdekte talenten, zoals jijzelf, een platform te bieden en uit te nodigen om originele muziek in te sturen naar Tribe of Noise.

Hoe tof is het als jouw muziek straks uit de luidsprekers galmt in lunchrooms, bars, restaurants en hotels door heel Nederland! 

 

 
 
Photo by Ridofranz/iStock / Getty Images
 

Waarom is dit interessant?

Tribe of Noise faciliteert tienduizenden opkomende artiesten over de hele wereld. We begrijpen maar al te goed dat een carrière in de muziekindustrie niet alleen gebaseerd is op talent. Naast heel veel doorzettingsvermogen heb je soms ook een beetje geluk en een springplank nodig.

Dit is wat we je te bieden hebben:

  1. Je besluit mee te doen en je eigen liedje(s), dus geen cover songs, in te sturen? Dan garanderen wij dat onze muziekafdeling er zorgvuldig naar luistert.

  2. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van je nummer en we vinden het goed aansluiten bij onze muziekprogrammering? Dan nemen wij jouw muziek op in onze professionele muziekkanalen.

  3. Eenmaal in onze muziekkanalen houdt in dat je muziek wordt afgespeeld bij onze klanten en dat je een deel van de maandelijkse inkomsten ontvangt die onze betaalde muziekdiensten genereren.

  4. Als we talent zien en horen zijn we altijd bereid om iets extra's te doen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld meenemen in nieuwsbrieven, nieuws over je delen op onze socials of je uitnodigen om ook te participeren in andere verdienmodellen. Laat het de start zijn van iets moois.

 

Jij bent aan zet!

Het begint simpelweg met een e-mailtje van jou aan onze muziekafdeling:

  1. Stuur een e-mail naar onze muziekafdeling: khn.talent@tribeofnoise.com

  2. Met daarin de vraag om meer informatie over de aanmeldprocedure

  3. Je bent vrij om alvast een link naar je muziek mee te sturen

Hopelijk vormen Tribe of Noise en Koninklijke Horeca Nederland samen de springplank voor jou en je muziek!

 
Photo by RoBeDeRo/iStock / Getty Images
 

ZELF GEEN MUZIKANT MAAR WEL BEVRIEND MET EEN ARTIEST? STUUR DEZE PAGINA DOOR!